Naše zkušenosti s produkty Energyvet.

10.06.2015 23:04

Poprvé jsem vyhledala alternativní pomoc , kterou u sebe uplatnuji častěji než doktory, i pro naše čtyřnohé mazlíčky. Při zánětu močových cest jsem pro jednu ze svých chovných koček sáhla pro bioinformačním preparátu od firmy Energyvet - VIROVET. Doporučila mi ho kamarádka z vet obchodu v Mariánských Lázních Iguana. Věděla jsem , že to bude určitě lepší volba než nasezení antibiotik. Kočička již začala mít v té době již krev v močí a tak jsem neváhala vyhledala tuto pomoc. Dávkovala jsem tento nahořklý preparat ve formě kapek 2x denně do tlamičky , po jídle a pití.

 

S velkým klidem a pohodou se do tří dnů vše vyčistilo , kočička se cítíla lépe a po zánětu či krvi ani památky. V tuto chvíli mi bylo jasné , že do naší lekárničky něco dalšího brzo přibude. A také že ano...

 

Jako další problém se ukázal kocourek , který dostal trochu za uši od sousedovic kocoura. Nasadila jsem tedy Dračí sílu Dračí kapky , Sangre negro velmi hořká a nedobrá vodička, kterou lze potírat jak zevně na ranu , tak i vnitřně. Udělala jsem mu s tím takový jarní detox  od virů a  bakterií . Ucho se krásně zacelilo, celkově dračí kapky mají schopnost velice rychle a efektivně rozpoznat co a jak přesně léčit.

 

No a aby toho nebylo málo , tak naše dvě milé kočičky začaly mít velmi dlouhé a silné říje. Nejdříve jsem užívala homeo Folicculinum 30 CH ,poté jsem přešla na Etovet , na doporučení pana doktora Chmelaře. Na 14 dní předepsal Etovet a poté ihned Kingvet, který prý kočky snáší velice dobře.

 

Jako přípravu na výstavy užívam pro kocoura Gynevet na zlepšení vnitřních sekrecí a pro krásnou srst , kterou také myjí v bio šamponu pro kočky Epivet - z toho jsem opravdu nadšena. Kocour má krásně jemnou a hladkou srst a afunguje to nějakou dobu i jako odpuzovač hmyzu.

 

Jako prevenci užíváme každý večer do jídla 2 tobolky Probiotika a chlorelu Probiovet a Fytovet  - koloidní minerály do vody. Dávám vždy maž 4 kapky na velkou mísu s vodou . Kočky to milují .

 

Kapičky do tlamy tedy moc nemilují , ale snaží se :)